Tips og idéer
Gode råd
Farvevalg
Hvilken facade har mit hus?
Vedligeholdelse
Skader
Facadeisolering
Spørgsmål og svar
Pressemeddelelser
Spørg HP
Nyttige links

Gode råd, når du skal vælge Skalflex

 

Husk altid først at undersøge facadens nuværende stand og tidligere behandling, og vælg så det relevante produkt ud fra det, det kan være at der heri ligger en begrænsning af farvemulighederne.

Kig godt og grundigt på facaden, og prøv at forstå dens udtryk, og ikke mindst dens betydning for omgivelserne.

Tag bestik af omgivelserne, kig på nabohusene, på gaden og på hele kvarteret, og vær samtidig opmærksom på, om der er særlige bestemmelser og servitutter i området.

 

Farven du vælger skal være afstemt med farven på husets tag og sokkel.

Skal du vælge ny farve til soklen, kan det være en god idé at vælge en mørkere farve end den du vælger til huset, det fremhæver den øvrige facade yderligere.

Mal eller puds altid tilbygninger og andet i samme farve som huset, dette giver et mere harmonisk og sammenhængende udseende af bygningen.

Vær forsigtig med skrappe farver på de store flader, benyt i stedet disse til at skabe effekt på træværk, gesimser, vinduesfalser og gelændre.

Har du behov for at fremhæve vinduer, gesimser eller andre bygningsdele, kan dette gøres med en kontrastfarve omkring disse.

Farver med forskellige grader af gul i passer godt ude i naturen, i byerne kan du bedre eksperimentere lidt med farverne.

Spørg H.P.

Har du spørgsmål, så kontakt H.P.

 

  +45 86 61 22 99
     
  mail@skalflex.dk

 

Hent brochure her:

   Gør det Let
Skalflex A/S Industrivej 20 B 8800 Viborg Tlf: +45 8661 2299 Fax: +45 8661 2199
© Copyright 2010 Skalflex A/S | webbureau easynet